گیاهپزشکی(حشره شناسی و بیماری شناسی کشاورزی)

سایت تخصصی رشته گیاهپزشکی


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 18 ارديبهشت 1399برچسب:آفتکش ها زیستی و میکروبی, آفتکش های زیستی میکروبی, افتکش های زیستی و میکروبی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دیدن بزرگتر تصویر روی آن کلیک کنید

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: جمعه 22 تير 1397برچسب:چوبخوارها, سوسک, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: جمعه 22 تير 1397برچسب:دانلود, انگور,سفیدک پودری, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: یک شنبه 29 مرداد 1396برچسب:عارضه های گیاهی, عناصر غذایی گیاهان, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: یک شنبه 29 مرداد 1396برچسب:گوجه فرنگی، کنترل آفات، آفات گوجه فرنگی، عارضه های گوجه فرنگی، گیاهپزشکی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

شب پره خیار Diaphania indica

این آفت از میوه ها و برگ های جوان بیشتر تغذیه می کند و خسارت آن در میوه و پوست میوه قابل مشاهده است

 

از میوه ها و برگ های جوان بیشتر تغذیه می کند و خسارت آن در میوه و پوست میوه قابل مشاهده است

کنترل

پایش دقیق مزرعه باید انجام شود که به محض دیده شدن اولیه آفت کنترل موثر انجام شود

حشره کش هایی مانند BT، سایپرمترین، دلتامترین و دی متوآت توصیه شده است.

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: شنبه 5 فروردين 1396برچسب:شب پره خیار, شب پره پنبه, کرم خیار, آفت خیار, گیاه خیار,Diaphania indica, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نابسمانی جوی در یک سالی که گذشت باعث شد تعداد زنبورهای عسل و پروانه‌ها در جهان به میزان قابل ملاحظه کاهش یابد و سازمان حفظ محیط زیست انگلیس از این مسئله بسیار ناراحت است.

در دهمین گزارش سالانه که از سوی این مرکز منتشر شد کارشناسان اعلام کردند زمستان گرم و بدی آب‌وهوای در تابستان گذشته شرایطی را به وجود آورد که زندگی این موجودات کوچک را به شدت در معرض خطر قرار داد.

در حالی که حشرات از این شرایط جوی بسیار آسیب دیدند،‌ وضعیت جوی مذکور رشد هرچه بیشتر گیاهان را باعث شد و این مسئله نشان داد کشاورزان در سال گذشته بسیار خوشحال بودند.

 زمستان گرم و تابستان بد مهم‌ترین دلایلی بود که کاهش چشمگیر تعداد زنبورهای عسل و پروانه‌ها را باعث شد و این طور که در گزارش مذکور اعلام شد، انگلستان از سال 2006 تاکنون با همین شرایط جوی مواجه است.

طی یک دهه گذشته 2016 بدترین شرایط جوی را داشت و همین مسئله باعث شد بسیاری از گونه‌های حشرات در معرض خطر جدی قرار بگیرند.

«لایتس کاری» از مدیران مرکز سازمان حفظ محیط زیست انگلستان گفت در یک سال گذشته تعداد زنبورهای عسل 85 درصد نسبت به سال قبل از آن کاهش یافت که این یک خطر کاملا جدی بود.

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 16 دی 1395برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀


درخت شب خسب:

درخت "شب خسب" و یا "ابریشم" نام نوعی درخت است که بیشتر در ایران به عنوان درخت زینتی استفاده می شود. این درخت در سطح آسیا پراکنده است و در واقع این به خاطر شرایط آب وهوایی است که گیاه را وادار می سازد تا برخی مناطق را برای رشد بهتر انتخاب کند.این گیاه دارای ظاهری بسیار زیباست وخواص درمانی آن هنوز در حال بررسی است. پراکندگی بیش از اندازه این گیاه را می توان در پاره ای از جنگلهای خزری در شمال ایران مشاهده کرد.

درخت شب خسب توسط یک نجیب زاده ایتالیایی در قرن 18 میلادی به مردم اروپا معرفی شد . مردم ایران این درخت را با نام درخت ابریشم می شناسند. در برخی مناطق آسیای شرقی به این درخت  میموسا گفته می شود. این درخت هنگام شب و هنگامی که هوا بارانی و مرطوب است حالت افتادگی دارد.
رنگ پوست تنه درخت سبز نقره فام است و برگهای آن باریک وبلند کشیده و اندازه آن 25-20 سانتی متر است و برگچه های آن دو سانتی متر است. رنگ گلهای آن به رنگ سفید و صورتی است. گلها به صورت خوشه ای است
میوه های این درخت مثل باقالا هستند با این تفاوت که به رنگ قهوه ای هستند و غلاف آنها از غلاف باقالا سخت تر است . 
خواص شب خسب:
این گیاه در برابر آلودگی های صوتی و صنعتی مقاوم است. با وجود اینکه این گیاه زینتی و سایه گستر است اما باجذب بسیاری از حشرات به سمت خود مثل زنبور عسل باعث کاهش مصرف بسیاری از حشره کش ها می شود. این گیاه دارای خواص درمانی فراوانی است که از آن جمله می توان گفت که پوست تنه آن برای درمان زخم و کوفتگی مناسب است. و دانه های میوه آن برای خوراک دام استفاده می شود.

گیاه چریش:

در جوامع روستایی هندوستان، مخلوط کردن برگ های خشک شده این گیاه با دانه های انبار شده و یا قرار دادن آنها در بین لایه های لباس های پشمی برای جلوگیری از بید خوردگی، یک کار بسیار سابقه دار و قدیمی است که هنوز هم انجام می گیرد.

اولین گزارشات علمی در خصوص خواص این درخت، به دهه 1930 باز می گردد و از آن زمان به بعد، با تاثیر دادن فرآورده های مختلف چریش علیه آفات گوناگون، اطلاعات فراوانی به دست آمده است و این بررسی ها هنوز هم ادامه دارد. اغلب اطلاعات به دست آمده، به تاثیرات حشره کشی، ضد تغذیه ای، ممانعت از رشد یا تخم ریزی و اثرات ضد باروری و ضد هورمونی این فرآورده ها، علیه طیف وسیعی از حشرات اشاره دارند.
در سال 1968 اولین ترکیب موثره خالص از این گیاه توسطMorgan & Butterworth   استحصال شد و این ماده را آزادیراکتین- معروف ترین و موثرترین حشره کش گیاهی شناخته شده - نامگذاری کردند.

اسطوخودوس :

 اسطوخودوس به اندازه ی گلوله های نفتالین و دیگر حشره کش های سمی برای از بین بردن بیدها موثر است.
روش استفاده: ۴ قطره روغن گیاه اسطوخودوس را روی یک مکعب چوبی یا سنگ اسفنجی بریزید و آن را در گوشه ای از گنجه یا کمد لباس ها قرار دهید. مرتباً این کار را تکرار کنید؛ به خصوص در ماه شهریور که زمان از تخم درآمدن بیدها است. همچنین می توانید گل های اسطوخودوس را خشک کرده داخل کیسه های کوچکی بریزید و بدوزید. کیسه های کوچک اسطوخودوس را در کمد لباس های تان قرار دهید به این ترتیب لباس های شما بوی مطبوعی خواهند گرفت و از آسیب بیدها در امان خواهد ماند.

اخیرا شرکت های مختلفی در زمینه تجاری سازی حشره کش های گیاهی فعالیت می کنند و حشره کش های گیاهی خود را برای مصارف کشاورزی عرضه می کنند که در ایران نیز از این دست شرکت ها در زمینه تولیدات حشره کش های گیاهی برای مصارف کشاورزی بسیار است اما در زمینه حشره کش های خانگی شرکت افشانه گیاه خزر اولین و تنها شرکت فعال در زمینه تولید حشره کش های گیاهی خانگی می باشد که هم اکنون این شرکت با چهار محصول مختلف در بازار ایران شناخته می شود که محصولات این شرکت با برند سبزآسا (sabzasa) به ترتیب عبارتند از:

1-حشره کش گیاهی ساتوکس (Satox):

علیه ساس تختخواب 


این ترکیب در واقع یک ساس کش کاملا گیاهی می باشد که مشکل ساس را برای همیشه برطرف می نماید و در عین حال هیچ گونه ضرری برای انسان به خصوص کودکان ندارد.

 

 

2- حشره کش گیاهی ویتال (Vital)

حشره کش کاملا گیاهی برای آفات و بیماری های گیاهان اپارتمانی است که علاوه بر حشرات آفت می تواند بیماری های قارچی و باکتریایی این گیاهان را برطرف نماید

 

 

3- حشره کش کاملا گیاهی پیتار (Pitar)

این حشره کش کاملا گیاهی بوده و برای کنترل حشرات خانگی مانند سوسک، مورچه، انواع سوسری و ... می باشد و جایگزین گیاهی مناسبی برای نمونه های شیمیایی می باشد.

 

4- حشره کش ریمو (Rimo)

برای از بین بردن حشرات، باکتری ها و قارچ های محیط زندگی و نگهداری حیوانات خانگی می باشد که با استفاده از این محصول محیطی بسیار ایمن و پاک را برای نگهداری حیوانات خانگی ایجاد می نماییم

منبع:www.afshanegiah.ir

برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت محصولات فوق و آشنایی بیشتر با آن ها می توانید به سایت www.afshanegiah.ir

مراجعه نمایید.

 

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 16 دی 1395برچسب:حشره کش های گیاهی, حشره کش گیاهی, حشره کش کاملا گیاهی, حشره کش گیاهی ساتوکس, ساتوکس, ریمو, ویتال, پیتار, سبزآسا, سبزاسا,sabzasaT, Satox, vital, rimo, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

ورود سم حشرات به بدن می‌تواند آسیب‌زا یا حتی کشنده باشد. اما محققان اخیرا دریافته‌اند که در زهر زنبور ماده‌ای وجود دارد که می‌تواند با قرارگرفتن در یک کپسول نانو به جنگ ویروس HIV برود. امید می‌رود که با ساخت ژلی از این نانوذرات بتوان از ورود HIV به بدن جلوگیری کرد. جزئی از زهر زنبور با بسته‌بندی در حباب‌های بسیار کوچک می‌تواند HIV را ضربه فنی کند! دانمشندان با آزمایش سیستم ارسال در بشقاب‌های آزمایشگاهی گزارش می‌دهند که این نانوذرات به ویروس می‌چسبند و بدون تخریب سلول‌ها، آن را نابود می‌کنند – فناوری که شاید روزی با آزمون‌های بیشتر از ابتلا به HIV در بعضی افراد جلوگیری کند.

آنتونی گومز (Antony Gomes)، فیزیولوژیست دانشگاه کلکته در هند که کاربرد پزشکی زهرها را مطالعه می‌کند، می‌گوید: «قطعا این روشی بدیع است. گزارش اندکی درباره درمان مبتنی بر زهر علیه ویروس‌ها موجود است. این نوع از پژوهش پتانسیل پیشرفت و توسعه محصولات را دارد.»

پژوهشگر پزشکی، جاشوآ هود (Joshua Hood) از دانشگاه واشنگتن در سینت لوئیس و همکارانش، [تاثیر] نانوذرات حامل سم را در آزمایشگاه بر HIV آزمودند. ذرات ترجیحا به HIV قفل شدند و محموله خود را تحویل دادند: جزء زهری – سمی با نام ملیتین (melittin) – حفره‌های روی پوشش پروتئینی محافظ HIV را پر کرد و به شکل چشمگیر میزان ویروس‌ها را کاهش داد. این پژوهش در نسخه کنونی آنتی‌وایرال تراپی به چاپ رسیده است. آن‌ها همچنین جزء زهری را در سلول‌های سالم انسانی آزمایش کردند. اگرچه می‌دانیم ملیتین غشای سلولی را تجزیه می‌کند، این سلول‌های انسانی به خاطر درمان چندان متاثر نشدند زیرا نانوذرات حاوی ملیتین با ساختار‌های محافظی همراه بودند که در خارج آن‌ها نصب شده بود. این محافظ‌ها مثل ضربه‌گیر عمل می‌کردند تا نگذارند نانوذرات – و به‌ویژه زهر داخل‌شان – با غشای سلولی تماس یابد. این کار به نانوذرات اجازه می‌دهد تا با استفاده از یک سازه قفل-کلید خاص در پوسته پروتئین ویروس چفت شوند و با ویروس‌های بسیار کوچک‌تری پیوند یابند.

نویسندگان این مقاله سلول‌های انسانی را از اندام جنسی بانوان انتخاب کردند که معمولا مکان ورود ویروس HIV هستند. هود می‌گوید این یافته‌ها راه را برای آزمایش بیشتر با هدف بلندمدت ساخت ژلی حاوی این نانوذرات فراهم می‌کند. برونو سارمنتو (Bruno Sarmento) محقق زیست‌فناوری از دانشگاه پورتوی پرتغال می‌گوید اگر بخواهیم از این دارو استفاده عملی کنیم، هنوز هم باید کارهای بسیاری انجام دهیم: «باید توجه بسیاری به تولید نانوذرات به روشی قدرتمند و همگن کرد تا یکنواختی دارو حفظ شود.» همچنین وی می‌گوید چنین ژلی نیاز به ویژگی‌های چسبنده دارد تا مطمئن شویم که نانوذرات در محل درست باقی می‌مانند و از ورود ویروس به جریان خون جلوگیری می‌کنند.

منبع: http://www.sciencenews.org

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 16 دی 1395برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 2 دی 1395برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 17 آبان 1395برچسب:پرورش قارچ دکمه ای, قارچ دکمه ای, بیماری های قارچ دکمه ای, آفات و بیماری های قارچ دکمه ای, بیماری های باکتریایی قارچ دکمه ای, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه فرمایید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 17 آبان 1395برچسب:هرس، نحوه هرس کردن، زمان هرس، هرس درختان، هرس درختان میوه, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:آفات مهم انگور، آفات انگور، کنترل آفات انگور, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب: بیماری ویروسی خطی موز, بیماری های موز, موز, بیماری ویروسی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

گروه اینترنتی خورشید - khorshidgroup.org

برای مشاهده ادامه تصاویر به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:تصاویر حشرات، عکس حشرات، تصویر آفات, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:مگس مینوز جالیز, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

برای دانلود بخش هایی از کتاب به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: یک شنبه 27 تير 1395برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 10 تير 1395برچسب:راهنمایی شناسایی و کلید تشخیص کنه های شکارگر خانواده فیتوزئیده ایران, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 30 ارديبهشت 1395برچسب:پسیل گلابی, کنترل پسیل گلابی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: سه شنبه 14 ارديبهشت 1395برچسب:کرم سفید ریشه, کنترل کرم سفید ریشه, سوسک برگخوار, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: سه شنبه 29 دی 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: جمعه 25 دی 1394برچسب:رز, شمشاد, دستورالعمل, بیماری سفیدک سطحی رز, بیماری سفیدک سطحی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

ساسها از انگل های خارجی حیوانات ساکن غار (احتمالا خفاشها) در زمان غارنشینی انسان تکامل پیدا کرده اند. اولین بار توسط نویسندگان رومی و یونانی به عنوان یک مشکل در مدیترانه از آنها یاد شده است. این حشرات در قرن 11 در آلمان ،قرن 13 در فرانسه و قرن 16 در انگلیس شناسایی شدند. گزش این حشرات با گزیدگی پشه ها متفاوت است به این شکل که میزبان متوجه گزش نمی شود و معمولا روز بعد از گزش با علایم قرمزی و خارش محل گزش متوجه آن می شود البته در محل هایی با آلودگی شدید ممکن است باعث بی خوابی و احساس گزش گردد.

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب مراجعه نمایید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: جمعه 25 دی 1394برچسب:ساس, سبزاسا, افشانه گیاه, افات بهداشتی, کنترل ساس, مبارزه با ساس, حشره کش های ساس, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:ردیابی و تشخیص پروکاریوت های بیماری زای گیاهی, بیماری های گیاهی, پروکاریوت های بیماریزا, پروکاریوت های گیاهی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

دانلود کلیپ کوتاه در مورد چرخه زندگی پشه ها

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 28 آبان 1394برچسب:پشه ها، چرخه زندگی حشرات، چرخه زندگی پشه ها, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

 

 

گروه اینترنتی خورشید - khorshidgroup.org

 

برای مشاهده ادامه تصاویر به ادامه مطلب مراجعه کنید

 

 


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 28 آبان 1394برچسب:تصاویر حشرات, حشرات, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 با سلام خدمت دوستان و علاقمندان عزیز

با توجه به این که دوستان سوالات متعددی در مورد مفهوم نسبت های مختلف حشره کش ها، علفکش ها و کودها مانند یک در هزار، دو در هزار، یا 1000 پی پی ام و... از بنده می پرسند لازم دیدم که این مطلب را در سایت قرار دهم امیدوارم که برای دوستان عزیز سودمند باشد

در تهیه آفتکش ها یا هر ترکیب دیگری که در مزارع، باغ ها و گلخانه استفاده می شود لازم است که مقدار مشخصی از کود یا آفتکش با مقدار مشخصی از آب مخلوط یا محلول شود تا بتوان از آن محلول یا مخلوط در مجاورت گیاه زنده استفاده کرد.
چرا که اگر آفتکش های رقیق سازی نشوند به شدت برای گیاه مضر هستند و علاوه بر آفت یا عامل بیماریزای مورد نظر، خود گیاه را نیز از بین میبرند.
در آماده‌سازی اصطلاحات مختلفی به کار میرود:

یک در هزار

این اصطلاح یک تناسب بین ماده مورد نظر ما (مانند کود و سم) و آب ایجاد میکند. ابتدا یک واحد اندازه‌گیری که برای ما مقدور است انتخاب میکنیم. مانند گرم یا کیلوگرم که توسط ترازو اندازه‌گیری میشود. حال برای مثال میگوییم روش مصرف یک کود «یک در هزار» است. یعنی یک واحد کود باید در یک هزار واحد آب حل شود.

یعنی برای مثال یک گرم سم باید در یک هزار گرم آب حل شود. (در مورد مایعات با درصدی خطا میتوان یک سی‌سی یا معادل یک گرم درنظر گرفت. هرچند که این خطا باید در مقادیر بزرگ بیشتر لحاظ گردد. زیرا یک لیتر سم ممکن است خیلی بیشتر از یک کیلوگرم یا کمتر از آن باشد)

حال اگر بتوانیم 3 گرم کود اندازه‌گیری بکنیم آن سه گرم کود را باید در سه هزار گرم آب (سه کیلو گرم) حل کنیم تا دوز مصرف آن «یک در هزار» باشد ولی اگر گفته شود کود یا سمی را به صورت «۳ در هزار» مصرف کنیم. میبایست ۳گرم کود در یک کیلوگرم آب حل شود.

PPM

قسمت در میلیون Part per million یعنی یک قسمت از ماده مورد نظر (مانند یک سم خاص) در یک میلیون قسمت از آب حل شود. این یک تناسب است و میتوان مقدار آب را کم یا زیاد کرده و به همان میزان مقدار سم کم و زیاد میشود. مثلا اگر هدف ساختن 10ppm باشد. ابتدا باید یک واحد اندازه‌گیری انتخاب کنیم. مانند گرم یا لیتر یا کیلوگرم یا … و سم مورد نظر را با آن اندازه‌گیری کنیم. مثلا یک گرم سم اندازه‌گیری کردیم. آن وقت آن یک گرم سم را باید در یک میلیون گرم آب حل کنیم.

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 21 آبان 1394برچسب:یک در هزار, دو در هزار, پی پی ام,ppm, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 5 شهريور 1394برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

 

 

 مقایسه حشرات در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 5 شهريور 1394برچسب:شب پره مینوز گوجه فرنگی, مگس مینوز گوجه فرنگی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

  برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 8 تير 1394برچسب:زیست سنجی, زیست سنجی حشرات, زیست سنجی پشه ها, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: چهار شنبه 19 فروردين 1394برچسب:افات انباری, کنترل افات انباری,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای مشاهده ادامه تصاویر به ادامه مطلب مراجعه کنید

 


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 6 بهمن 1393برچسب:تصاویر حشرات حشرات, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

ارسال شده توسط خانم مهندس زارع دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

با تشکر از ایشان برای ارسال این تصاویر زیبا

برای مشاهده ادامه تصاویر به ادامه مطلب مراجعه کنید

 


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: پنج شنبه 6 آذر 1393برچسب:تشریح حشرات, تشریح لارو, تشریح اندام های مختلف حشرات, موفولوژی و تشریح حشرات,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

 


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 3 آذر 1393برچسب:بیماری های گیاهی, بیماری ویروسی, بیماری ویروسی موز, بیماری ویروسی تاج دسته ای, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید

 


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 3 آذر 1393برچسب:مبارزه با حشرات ناقل, کنترل بیولوژیک حشرات,کنترل حشرات ناقل بیماری, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

آفات بهداشتی مانند سوسری ها، مگس ها، پشه ها، مورچه ها، موش ها، مارمولک ها و ... در منازل و محیط کار و بیمارستان ها همواره یکی از مشکلات اساسی در انجام کارهای معمول این مکان ها می باشد که علاوه بر بعد روانی و ترس و وحشت عمومی برای افراد با انتقال بیماری های بسیار باعث آلودگی انسان ها و مواد غذایی آن به انواع میکروب ها می شود به عنوان مثال تحقیقات انجام شده مشان داده است که مگس خانگی با نام علمی Musca domestica به تنهایی 70 نوع بیماری را انتقال م دهد. بنابراین کنترل این آفات دارای اهمیت بسیاری می باشد. اما امروزه استفاده نادرست از سموم شیمیایی یعنی استفاده بیش از حد از آن ها و استفاده نابجا از سموم خاص باعث مقاومت این آفات نسبت به آن ها در برخی مکان ها یا کنترل ناقص آن ها در این مکان ها می باشد بنابراین کنترل علمی و اصولی این آفات می تواند نقش مهمی در کنترل دائمی این آفات در مکان های مختلف می شود. تیم کاری حاصل با روش های علمی و گاه بدون استفاده از سموم شیمیایی می تواند به سادگی مشکل را در مکان های حساسی چون بیمارستان ها که استفاده از سموم شیمیایی دارای محدودیت هایی است بسیار سودمند باشد.

برای اطلاع از هزینه کنترل آفات بهداشتی در مکان های مختلف شما می توانید با شماره

09359071487

و یا با ایمیل aidin_zibaei[at]yahoo.com تماس بگیرید.

 

 

 

 

کنترل سبز آفات

 

با کادری مجرب

 

نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: شنبه 3 آبان 1393برچسب:کنترل آفات بهداشتی, مگس, پشه, سوسری, کنترل سبز,کنترل آفات خانگی, کنترل آفات بیمارستان ها و ادارات, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

http://ucanr.edu/blogs/bugsquad/blogfiles/597.jpg

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: جمعه 4 مهر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

محققان آمریکایی مدل سه‌بعدی از بدن مورچه تهیه کردند که امکان بررسی ویژگی‌های بیومکانیکی مفاصل گردن این حشره را فراهم کرد.مورچه باوجود جثه بسیار ظریف و کوچک، قادر به حمل باری چند برابر وزن خود است؛ زمانیکه مورچه باری را حمل می‌کند، مفاصل گردن تمامی وزن را تحمل می‌کند.

محققان دانشگاه ایالتی اوهایو برای بررسی دقیق قدرت مورچه از ترکیب تست‌های آزمایشگاهی به همراه مدلسازی رایانه‌ای استفاده کردند؛ داده‌های بدست آمده در مرکز ابررایانه اوهایو متشکل از 8300 هسته پردازنده پردازش شد.

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: دو شنبه 3 شهريور 1393برچسب:مورچه، اعجاب زندگی مورچه, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 نگهداری از حیوانات خاصی مانند سگ و گربه در خانه به هیچ عنوان مورد تایید پزشکان نیست زیرا به همراه این موجودات، بیماری های فراوانی هم وارد خانه ما خواهد شد اما در مقابل نگه داری از ماهی در خانه آسیبی به محیط وارد نمی کند. عده ای هم هستند که علاقه به نگهداری از حیوانات دارند ولی گونه های عجیب را انتخاب می کنند.

زنبور ژاپنی بزرگترین و خطرناک ترین حشره ای است که در دنیا کشف شده است. این حشره نزدیک 5 سانتی متر طول دارد و نیش آن نیز حداقل 1.5 سانتی متر است. سخت می توان باور کرد این حشره که هر تابستان حداقل 40 ژاپنی را می کشد تبدیل به یک حیوان خانگی آرام شده باشد.

وقتی خطرناک‌ترین حشره دنیا اهلی می شود +تصاویر

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: شنبه 25 مرداد 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀


ادامه مطلب
نویسنده: دکتر آیدین زیبایی و دکتر رقیه حبیبی ׀ تاریخ: جمعه 27 تير 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 68 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , plant-protection-science.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com